Leseni pohištveni deli Grča Ljubljana

Družinsko podjetje Gabrovšek Grča d.o.o. je svojo samostojno pot pričelo v letu 1994, v katerem je trenutno zaposlenih 11 ljudi.

Podjetje je specializirano za proizvodnjo pohištvenih komponent, kot so lesena podnožja za oblazinjena pohištva.

V zadnjih letih smo razširili svojo proizvodnjo tudi v izdelavo višje kakovostnih dizajnerskih ter okrasnih izdelkov.

Več kot 85% naših izdelkov uspešno prodajamo v države Zahodne Evrope. Prav tako sodelujemo z nekaterimi domačimi podjetji po Sloveniji in tudi na ta način razvijamo svojo proizvodnjo.

 

Vizija podjetja

V podjetju stremimo k uporabi kakovostnih vrst lesa, ki ga pridobivamo po celotni Srednji Evropi. Ker podjetje spada v delovno intenzivno panogo, se redno izobražujemo na področju najnovejše tehnologije, kar nam omogoča hitrejšo in kvalitetnejšo proizvodnjo.

Z uvajanjem naprednejših strojnih naprav se lažje prilagodimo željam strank glede oblike in velikosti izdelkov. Prav tako se zavedamo, da je poleg kvalitete izdelka, izjemnega pomena tudi pravočasnost izdelave in dostave strankam, za kar si uspešno prizadevamo iz leta v leto. 

 

Vprašajte nas, veseli bomo vašega povpraševanja!

Obrazec bo poslal vaše podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo za odgovor na vaše povpraševanje in jih za druge namene ne obdelujemo.

Pošlji

GABROVŠEK - GRČA, proizvodnja in trgovina, d.o.o.

Kamnogoriška cesta 60
Kamnogoriška cesta 60, 1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon: 01 510 39 50, 041 694 786
info@slo-grca.si